Geluidsinstallatie door Schaap Geluidstechniek uit Rotterdam;

Geluid -en geluidsinstallatie huren: Schaap Geluidstechniek Rotterdam

Een concert, congres, overleg, evenement, vergadering en informele bijeenkomst.
Het zijn situaties waar mensen samenkomen en communiceren. Geluid speelt hierbij een belangrijke rol. Ook in het bedrijfsleven is geluid essentieel: als op- of omroep in gebouwen, bedrijfshallen, werkplaatsen en andere locaties, maar ook als sfeerbepaler. 
 

Geluidsinstallatie huren

Schaap Geluidstechniek faciliteert geluidsinstallaties voor:

 • concerten en congressen: geluid huren, onder meer draadloze microfoons, luidsprekers PA-systemen discussiesets
 • zaalverhuur en horeca: geluids- en projectievoorzieningen voor onder meer vergaderingen en presentaties.
 • evenementen: onder meer luidsprekersystemen voor binnen en buitenterreinen
 • scholen (klaslokalen en aula’s): samenstellen van solide geluidsapparatuur met eenvoudige bediening, zoals muziekinstallaties, spraakinstallaties en discussie-apparatuur
 • auditoria: voorzien van systeem geïntegreerde oplossingen, rekening houdend met de akoestiek van de ruimte
 • gebedshuizen: luidsprekerzuilen en klankzuilen met specifiek afstraalgedrag
 • sportverenigingen en –hallen: geluidsapparatuur voor mededelingen, de oproep van teams en spelers en (achtergrond)muziek
 • woningen: nieuwbouw en verbouw
Geluid huren in Rotterdam

Geluidsapparatuur huren

We faciliteren onder meer:

 • microfoons: dynamisch of condensator, draadloos, handheld en uitgevoerd met headset
 • versterkers en mengversterkers
 • (digitale) mixers
 • opnameapparatuur

Schaap Geluidstechniek levert ook nieuwe onderdelen in bestaande installaties. Als vervanging van defecte apparatuur, maar vooral om aan veranderende eisen en technieken te kunnen voldoen.
 

Schaap Geluidstechniek uit Rotterdam;

Geluidswagen: mobiele audioapparatuur

Bij snelle mededelingen aan een groot publiek voor promotionele doeleinden wordt de geluidswagen nog steeds veelvuldig ingezet. Bijvoorbeeld voor het oproepen om te gaan stemmen, bij demonstraties en bij stakingen. Tijdens intochten van Sint Nicolaas en (lampion)optochten zorgen wij voor sfeermuziek en spraakversterking. Geluidswagens worden ook gebruikt om hinderlijke samenscholing of overnachting van vogels te reguleren, zowel in de stad als bij vliegvelden.
De benodigde apparatuur hiervoor kunt u ook bij ons huren.

Elektroakoestisch onderzoek

Het hinderlijk terugkaatsen van stemmen en andere geluiden op wanden, vloeren en plafonds is een veelvoorkomend probleem.  Het veranderen en verbeteren van geluid in een ruimte valt onder het vakgebied elektroakoestiek. U kunt Schaap Geluidstechniek inschakelen om de akoestiek van een ruimte te laten onderzoeken. Met onze NTI Audio-analyzer meten we de eigenschappen van de ruimte, de galm, reflectie en de genormeerde Sti-pa spraakverstaanbaarheidswaarden. Aan de hand van de resultaten geven we u advies over eventuele aanpassingen die nodig zijn.

Akoestische oplossing
De panelen van Vicoustic bieden de oplossing. Door de fraaie uitstraling en dempende werking kunnen de Vicoustic panelen in bijna alle ruimtes worden toegepast.