Geluidsinstallatie door Schaap Geluidstechniek uit Rotterdam;

Schaap Geluidstechniek verhuurt alles voor perfect beeld en geluid

Sinds jaar en dag verhuurt Schaap Geluidstechniek audiovisuele apparatuur, voor alle denkbare gelegenheden en situaties. Door het brede netwerk in de regio hebben we een grote hoeveelheid en diversiteit van apparatuur ter beschikking.

Geluidsinstallatie huren in Rotterdam en omstreken

Professionele geluidsinstallatie huren bij Schaap Geluidstechniek Rotterdam

Een complete geluidsinstallatie huren voor bijvoorbeeld het concert van je band, het afnemen van een radiointerview, een bijeenkomst, vergadering, congres, of ter opluistering van een feestje? Voor een aantrekkelijke prijs verhuurt Schaap Geluidstechniek alles op het gebied van audiovisuele apparatuur. Van losse platenspelers en complete discosets tot analoge/digitale recorders, discussiesets en diverse typen microfoons. Ook voor projectie-apparatuur, lichtarmaturen en video afspeel- en bewerkingsapparatuur is dit hét adres in Rotterdam en omgeving. Bovendien kan alles met een complete installatie worden bezorgd. 

Bij Schaap Geluidstechniek huur je onder andere: losse en tafelmodellen microfoons (o.a. Sennheiser/Neumann, Audio Technica en DPA), microfoonversterkers, solid-state players, mengpanelen, recorders, indoor en outdoor luidsprekers, luidsprekende telefoons, discosets en complete geluidsets en discusssiesets. 

 

Huren apparatuur vaak voordeliger

Goede geluid-, licht- en video-installaties zijn prijzig en vergen nogal wat expertise in gebruik. En heb je dit soort zaken niet frequent nodig, dan is het een uitkomst om deze apparatuur voor een gunstige prijs te huren bij Schaap Geluidstechniek. Bovendien ben je zo altijd verzekerd dat je het nieuwste van het nieuwste in handen hebt. Voor concertuitvoeringen, toneel, musicals, film, tv, radio, interviews, presentaties, festivals en grootscheepse (sport)evenementen; overal waarvoor beeld en geluid nodig is, kan Schaap Geluidstechniek de bijbehorende apparatuur leveren. 

 

Topkwaliteit geluidssystemen

Bij beeld en geluid luistert de kwaliteit nogal nauw. Ieder ruisje is storend en doe je een opname, dan wil je stemmen en muziek zo natuurgetrouw weergeven. Daarom levert Schaap Geluidstechniek uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsapparatuur. Aan de hand van je wensen kunnen de geluidsexperts een geluidsset samenstellen die helemaal is afgestemd op de omgeving waarbinnen deze wordt gebruikt. 

 

Complete installatieservice beeld- en geluid

In Rotterdam en omgeving kun je de audiosystemen zelf afhalen bij Schaap Geluidstechniek, maar alles kan ook direct naar de gewenste locatie worden gebracht en klaar worden gemaakt voor de opname, uitzending of uitvoering. Wil je een beeld- of geluidsinstallatie huren met zo min mogelijk rompslomp, dan kan kunnen ze ook de complete nabewerking en mastering van het project verzorgen.