Geluidsinstallatie door Schaap Geluidstechniek uit Rotterdam;

Schaap Geluidstechniek én videotechniek

Schaap Geluidstechniek beperkt zich niet tot geluidsinstallaties. Ook op het gebied van videotechniek bieden we u een breed scala aan mogelijkheden. We leveren en verhuren diverse video- en projectieapparatuur voor evenementen, bijeenkomsten, congressen en vergaderingen.
 

Presentatieset

Om uw presentatie of uw video over te brengen aan het grote publiek, op bijvoorbeeld beurzen of evenementen, leveren wij presentatiesets. Dit zijn monitoren van 32 tot 55 inch die we op een vloerstatief zetten. Het is mogelijk om laptops, dvd-spelers en mediaplayers hierop aan te sluiten. 

Projectie

Bij Schaap Geluidstechniek heeft u de keuze uit een opzichtprojectie en doorzichtprojectie. Bij opzichtprojectie hangt de projector in de ruimte en projecteert op het scherm. Bij doorzichtprojectie plaatsen we de beamer achter het scherm zodat ie door het scherm projecteert.
We verzorgen niet alleen de projectie, maar ook het camerawerk, de registratie en (video)verbindingen.

 

Trainingssets

Trainingssets worden onder meer ingezet om woordvoerders en communicatiemedewerkers te trainen en voor te bereiden. Met deze set kunt u interviews en gesprekken opnemen en terugkijken om met uw trainee te analyseren.

Deze sets bestaan uit:
•           (HD)-camera
•           microfoon (bedraad/draadloos/PZM)
•           harddisc-recorder
•           LCD-monitor
•           microfoon voorversterker

Streaming video

Schaap Geluidstechniek beschikt over een eigen videoserver. Hiermee zijn we in staat uw evenement live op internet beschikbaar te stellen voor alle gegadigden of slechts een select gezelschap, aan u de keus. Schaap Geluidstechniek kan met meerdere cameraposities uw evenement perfect in beeld brengen.

Video-conferencing

Met de teleconference-set is vergaderen op afstand een stuk gemakkelijker geworden. Deze set heeft een HD-resolutie van 720 pixels en een 5 megapixelcamera. Externe bronnen zoals een laptop en dvd-speler kunnen hierop worden aangesloten. Deze set ondersteunt meerdere wereldwijde videostandaarden.