• Home
  • Buitenevenementen

Buitenevenementen

Rekening houdend met alle factoren.Voor zowel evenementen in het B2B als B2B segment, is het kiezen van de juiste locatie minstens even belangrijk en wat is er lekkerder dan in de openlucht. Toch is het belangrijk om ook in dat geval rekening te houden met de manier hoe het geluid zich verspreid.

Het kan goed zijn dat het geluid verstoord wordt door de wind of andere obstakels op het terrein en daarom is het belangrijk om vooraf een goed plan te maken. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste locatie, het beheersen van mogelijke geluidsproblemen en het samenstellen van de apparatuur die het beste werkt.

Waarom is rekening houden met de omgeving zo belangrijk?Bij het organiseren van buitenevenementen is het belangrijk om rekening te houden met de de lokale gemeenschap. Geluidsoverlast kan leiden tot klachten, wat weer kan leiden tot negatieve publiciteit voor uw evenement. Om dit te voorkomen, is het van belang om de juiste geluidsapparatuur te gebruiken en de juiste afstand tot de omgeving te behouden.

Buitenevenementen hebben vaak een vergunning nodig en deze vergunningen hebben bepaalde geluidsbeperkingen. Zodra je niet voldoet aan deze beperkingen, kan dit leiden tot boetes en andere juridische problemen. Door het geluid buiten goed af te stemmen op de omgeving, zullen we de kans op problemen gegarandeerd voorkomen.

Buitenevenementen vereisen vaak speciale geluidsapparatuur om ervoor te zorgen dat het geluid goed wordt verspreid en gehoord. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste apparatuur wordt gebruikt en dat deze goed wordt geïnstalleerd en getest voordat het evenement begint. We helpen je bij de samenstelling van de juiste middelen en het beheren van de technische aspecten van het geluid.

Deelnemers aan het evenement zullen de geluidskwaliteit beoordelen als onderdeel van hun algehele ervaring. Als het geluid slecht is afgestemd, kan dit leiden tot negatieve feedback en kan dit de algehele ervaring van deelnemers beïnvloeden. Om een positieve feedback te krijgen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het geluid goed is afgestemd op de omgeving, waar je het komende evenement graag wilt gaan organiseren.

We bieden altijd de juiste oplossing.Zelfs met het beste onderzoek en de beste maatregelen kan je de akoestiek in een buitenomgeving niet optimaal krijgen. Daarvoor zijn er nu eenmaal teveel factoren aanwezig, die het geluid beïnvloeden. Wel kunnen we met behulp van de juiste keuzes zo goed mogelijk rekening houden met de eigenschappen van de buitenruimte.

Voordat we onze geluidsinstallaties installeren, nemen we zorgvuldig de mogelijke scenario's door, bespreken met elkaar de mogelijkheden, maken een plan op maat voor de betreffende locatie en zorgen er vervolgens voor dat we tot het beste resultaat komen.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via de onderstaande gegevens, dan bespreken we graag vrijblijvend je wensen en ideeën.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Volg ons op: LinkedIn en Facebook

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: