Geluidstechniek

Professioneel geluid voor ieder evenement?Dat horen we graag! Zonder dat je er in de eerste plaats bij stilstaat, is het goede geluid van enorme toegevoegde waarde op ieder evenement. Komt het geluid fijn over in de zaalakoestiek? Zijn de juiste speakers geïnstalleerd? Staan ​​de microfoons goed opgesteld?

Van de feilloze techniek achter het perfecte geluid tot de volledige installatie en een goede opnameleiding, we nemen graag het gehele traject voor je uit handen en maken er een tot in de puntjes verzorgde ervaring van, en dit alles voor een gegarandeerd goede prijs.

We zijn gespecialiseerd in akoestiek.Een goede geluidservaring creëer je door rekening te houden met de omgeving en locatie. Omgevingsgeluiden, stemmen en muziek die terugkaatsen via bijvoorbeeld de wanden, vloeren en plafonds kunnen de audiovisuele ervaring gemakkelijk verstoren.

We zijn gespecialiseerd in het afstemmen van geluid in specifieke omgevingen, waarbij we elektro-akoestisch onderzoek doen naar de eigenschappen van de ruimten en op basis van onze resultaten de juiste oplossingen en apparatuur leveren.

Zelfs met het beste onderzoek en de beste maatregelen kan je de akoestiek niet aanpassen. Deze maakt nu eenmaal deel uit van de ruimte. Wel kunnen we met behulp van de juiste middelen en instellingen zo goed mogelijk rekening houden met de eigenschappen van de ruimte en onze panelen van Vicoustic bieden hierbij vaak een uitstekende oplossing.

Het assortiment en de toepassingen.Ons assortiment aan geluidsapparatuur bestaat uit onder andere microfoons, spraak-sets, luidsprekers, opname apparatuur, mengpanelen en versterkers en biedt voor elk type evenement de juiste mogelijkheden. Denk hierbij aan bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, horecagelegenheden, schoolfeestjes, kerkdiensten, uitvaarten of bijvoorbeeld audio gerelateerde techniek voor voorstellingen, feesten en partijen.

Geluidsapparatuur dat werkt.Onze geluidsapparatuur voldoet aan moderne normen en eisen, zodat je verzekerd bent van perfecte kwaliteit en het best mogelijke geluid. We dubbelchecken en optimaliseren voortdurend ons assortiment en breiden deze uit met nieuwe technieken, zodat we je kunnen garanderen van de beste service en kwaliteit die we te bieden hebben.

Geluidstechniek voor een schappelijke prijs.Van geluidsapparatuur tot volledige geluidsinstallaties, dat wat je het beste kunt gebruiken staat voor je klaar. Laat ons weten wat je zoekt, dan helpen we je een goede samenstelling te maken, verzorgen we vervolgens de levering voor je op locatie, installeren we de apparatuur netjes voor gebruik en verzorgen we indien gewenst de registratie, en dat alles voor een gegarandeerd schappelijke prijs!

Ook het perfecte geluid op jouw evenement?Schaap Geluidstechniek is een toegewijd partner en dé expert op het gebied van geluidstechniek, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We onderscheiden ons door de jarenlange ervaring, de technische expertise en vooral een persoonlijke aanpak.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, dan bespreken we graag vrijblijvend je wensen en ideeën.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Volg ons op: LinkedIn en Facebook

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: