Advies, leveren en installeren

De perfecte audiovisuele ervaringWe zijn expert in audiovisuele ervaringen en installateur van audiovisuele techniek voor zowel de particuliere als zakelijke markt. We onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring, onze technische expertise en bovenal een persoonlijk aanpak.

We bieden je uitgebreid advies over de mogelijkheden, installeren audiovisuele apparatuur op locatie en nemen indien gewenst de volledige registratie voor je uit handen, zodat je onbezorgt kunt genieten en onderdeel kunt zijn van het moment dat je organiseert.

Ook voor algemeen advies, technisch onderhoud en de verhuur van audiovisuele apparatuur kun je bij ons terecht, welke zich uitermate goed leent voor zakelijke evenementen, congressen, vergaderingen, bruiloften, kerkdiensten en bijvoorbeeld uitvaarten.

Van verhuur tot volledige ondersteuningIedere gelegenheid is uniek, elke situatie is anders en we begrijpen dan ook als geen ander dat het juiste advies het grote verschil maakt. Het is niet voor niets dat we naast de verhuur graag helpen bij de complete productie en begeleiding van jouw evenement.

Van audiovisueel advies tot het opzetten van totaalconcepten en van infrastructuur tot installatie en registratie, we helpen grotere organisaties bij het opzetten van publieksevenementen, bedrijfsevenementen en theateropdrachten, maar helpen je net zo graag met de audiovisuele aankleding van kleinere gelegenheden zoals vergaderingen , congressen, zaalverhuur, feesten en bijvoorbeeld kerkdiensten, zonder concessies te doen aan service en kwaliteit.

Binnen elke samenwerking doen we ons uiterste best om van de gelegenheid een buitengewone audiovisuele ervaring te maken. Dus sta je op het punt een evenement te organiseren en ben je benieuwd naar onze productiemogelijkheden of kunnen we je helpen door onze apparatuur te verhuren? Laat het ons weten en wij zorgen dat het in orde komt.

We zijn gespecialiseerd in akoestiekEen goede geluidservaring creƫer je door rekening te houden met de omgeving en locatie. Omgevingsgeluiden, stemmen en muziek die terugkaatsen via bijvoorbeeld de wanden, vloeren en plafonds kunnen de audiovisuele ervaring gemakkelijk verstoren.

We zijn gespecialiseerd in het afstemmen van geluid in specifieke omgevingen, waarbij we elektro-akoestisch onderzoek doen naar de eigenschappen van de ruimten en op basis van onze resultaten de juiste oplossingen en apparatuur leveren.

Zelfs met het beste onderzoek en de beste maatregelen kan je de akoestiek niet aanpassen. Deze maakt nu eenmaal deel uit van de ruimte. Wel kunnen we met behulp van de juiste middelen en instellingen zo goed mogelijk rekening houden met de eigenschappen van de ruimte en onze panelen van Vicoustic bieden hierbij vaak een uitstekende oplossing.

Live-streaming voor gebedshuizenWij zijn graag bereid om uw gebedshuis aan te passen met behulp van video streaming.
Hierdoor kunt u uw Gemeente ook thuis de dienst laten mee ervaren.
Op basis van de bestaande situatie brengen wij u graag een advies.

Wilt u vrijblijvend een offerte?

* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Onze topmerken

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: