Webcasting & Livestreams

Verzorgen jullie ook webcasting en livestreams?Absoluut! Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om het evenement ook buiten de zaal te presenteren, wat een ideale manier is om mensen die er niet bij kunnen zijn direct mee te laten genieten of om uw evenement een groter bereik te geven.

Van de feilloze techniek tot de installatie en een goede leiding, we nemen graag het gehele traject voor je uit handen en maken er een tot in de puntjes verzorgde online ervaring van, en dit alles voor een gegarandeerd goede prijs.

Wat is webcasting precies?Tijdens het evenement nemen we zowel het beeld als de audio op met geschikte camera’s en microfoons en stellen deze opnamen beschikbaar op het internet. Dit vergroot aanzienlijk het bereik van het evenement. Het is ook mogelijk om een digitale opname te maken, zodat deze op een moment dat het beter uitkomt kan worden teruggekeken.

De beelden en audio die we vastleggen, sturen we naar een andere plek in het gebouw, of naar het internet. Tijdens dit proces brengen we het geluid van de spreker en het beeld van de presentatie samen tot één opname. Het resultaat hiervan is eenvoudig te integreren en te bekijken op de website van het evenement.

We bieden ondersteuning op locatie, hosten de webcast op onze eigen servers en bieden ook ondersteuning op afstand. We staan ​​garant voor hoge kwaliteit en ontzorgen je volledig.

Het assortiment en de toepassingen.Ons assortiment aan webcasting apparatuur bestaat uit onder andere camera's, microfoons, opname apparatuur, servers en data verbindingsapparatuur en biedt voor elk type evenement en voor een variëteit aan instellingen de juiste mogelijkheden. Denk hierbij aan bedrijven, gemeenten, scholen, bejaardenhuizen, conferentiecentra, gebedshuizen, hotels of bijvoorbeeld voor uitvaartondernemers, theaters en zaalverhuur.

Webcasting apparatuur dat werkt.Onze webcasting apparatuur voldoet aan moderne normen en eisen, zodat je verzekerd bent van perfecte kwaliteit en de best mogelijke belichting. We dubbelchecken en optimaliseren voortdurend ons assortiment en breiden deze uit met nieuwe technieken, zodat we je kunnen garanderen van de beste service en kwaliteit die we te bieden hebben.

Webcasting voor een schappelijke prijs.Van losse webcasting apparatuur tot volledige webcasting installaties, dat wat je het beste kunt gebruiken staat voor je klaar. Laat ons weten wat je zoekt, dan helpen we je een goede samenstelling te maken, verzorgen we vervolgens de levering voor je op locatie, installeren we de apparatuur netjes voor gebruik en verzorgen we indien gewenst de registratie, en dat alles voor een gegarandeerd schappelijke prijs!

Ook een succesvolle livestream opzetten?Schaap Geluidstechniek is een toegewijd partner en dé expert op het gebied van webcasting en livestreams, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We onderscheiden ons door de jarenlange ervaring, de technische expertise en vooral een persoonlijke aanpak.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, dan bespreken we graag vrijblijvend je wensen en ideeën.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Volg ons op: LinkedIn en Facebook

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: