Mijn bedrijf voorzien van audiovisuele apparatuur.

We verzorgen zowel de aankoop als installatieSamenwerken met een audiovisueel verhuurbedrijf heeft zijn voordelen, maar voor bedrijven die vaak gebruikmaken van geluids-, licht- of beeldapparatuur loont het de moeite om deze zelf aan te schaffen en er dus snel en op elk moment gebruik van te kunnen maken.

Selecteren van de juiste apparatuurMet onze jarenlange ervaring in het installeren van audiovisuele apparatuur voor bedrijven en onze kennis van de hedendaagse markt helpen we je bij het selecteren en aanschaffen van de apparatuur die het beste past bij jouw zakelijke gelegenheden en evenementen.

We maken een tijdloze samenstelling van toonaangevende merken en adviseren onder meer over de garantie van de apparatuur, zodat we met elkaar een weloverwogen beslissing nemen en we je verzekeren van een slimme investering voor de lange termijn.

Met de juiste audiovisuele apparatuur komen vergaderingen, conferenties, bedrijfsfeesten, productlanceringen en trainingen in een handomdraai goed tot zijn recht.

Voordelen van een slimme inversteringAudiovisuele apparatuur aanschaffen is een investering, maar op de lange termijn levert het aanzienlijke kostenbesparingen op, doordat je niet langer huur per evenement hoeft te betalen en de apparatuur altijd beschikbaar is wanneer je deze nodig hebt.

Tevens kies je hiermee voor kwaliteit en flexibiliteit, vooral als je regelmatig evenementen organiseert of last-minute aanpassingen moet doen in je planning, en voor technische ondersteuning en garantie, wat handig is voor advies en probleemoplossing.

Professionele installatie van de apparatuurNa de aanschaf verzorgen we de volledige installatie en stellen we de apparatuur voor je in, zodat je klaar staat om de volgende gelegenheden en evenementen te organiseren en optimaal tot hun recht te laten komen.

Kies voor kwaliteit en laten we gezamenlijk jouw bedrijf of organisatie voorzien van de meest hoogwaardige audiovisuele apparatuur die aansluit bij je budget en doelstellingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van de mogelijkheden.

We horen graag van je! 👋

📞 Bel ons: 010 476 3132
📧 Stuur een e-mail: info@schaapgeluid.nl
🗓️ Maak online afspraak: schaapgeluid.nl/contact
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: