Verkoop van audiovisuele apparatuur voor bedrijven en zakelijke evenementen.

Het gemak van eigen audiovisuele apparatuurVoor organisatoren van zakelijke evenementen is het belangrijk om deze zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Of er nu een conferentie, een vergadering of een bedrijfsfeest wordt georganiseerd, je wilt de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat boodschappen effectief kunnen worden gecommuniceerd. Dit is waar audiovisuele apparatuur in beeld komt en een eigen installatie voordelen biedt.

Natuurlijk heeft het werken met een audiovisuele partner zo zijn voordelen, maar na verloop van tijd kunnen de kosten oplopen en zal het een tijdrovend proces zijn. Het is prettig om de apparatuur bij de hand te hebben en het bedrijfsevenement in een mum van tijd te kunnen organiseren, binnen een kant en klare omgeving.

Samengesteld voor ieder type bedrijfsevenementEr zijn tal van zakelijke evenementen waarbij de inzet van audiovisuele middelen van grote meerwaarde is en we zetten een paar voorbeelden voor je op een rijtje:

Conferenties: Het is belangrijk dat je publiek de boodschap begrijpt en onthoudt. Een goede audiovisuele opstelling is hierbij essentieel. Goed geluid, een groot scherm en bijvoorbeeld  een beamer zorgen ervoor dat de presentaties en lezingen goed te volgen zijn.

Vergaderingen: Tijdens vergaderingen is het cruciaal dat iedereen kan horen en begrijpen wat er wordt gezegd. Audioapparatuur zoals microfoons, luidsprekers en mixers zorgen ervoor dat elke spreker duidelijk te horen is, waardoor discussies levendig blijven.

Bedrijfsfeesten: De juiste uitstraling en een goede sfeer vormen de basis van een geslaagd bedrijfsevenement. Met goede speakers, projectoren en verlichting regel je dit zo en creëer je eenvoudig een waardevol moment met je collega's of medewerkers.

De voordelen van een tijdloze investeringAls bedrijf dat audiovisuele samenstellingen maakt en verkoopt, begrijpen we het belang van goede apparatuur voor jouw evenementen. We ondersteunen bij de aankoop van een breed scala aan producten, die zich perfect lenen voor de gewenste toepassing. Of je nu een klein evenement of een grootschalig congres organiseert, de juiste apparatuur maakt het volgende bedrijfsevenement gegarandeerd tot een audiovisueel succes.

Met onze 60+ jaar ervaring in audiovisuele techniek maken we een tijdloze samenstelling van de beste merken in de industrie, zoals bijvoorbeeld Yamaha, Pioneer, Active Audio en Neovo, en daarmee verzekeren we je van een efficiënte aankoop voor de lange termijn. We zetten de voordelen van deze investering even voor je op een rijtje.

Kostenbesparing: Op de korte termijn is de aanschaf een investering, maar op de langere termijn zal het veel geld opleveren. Je bespaart huur per evenement en hebt de mogelijkheid om de apparatuur te gebruiken op het moment dat je deze nodig hebt.

Consistentie: Omdat je kunt vertrouwen op eigen apparatuur, ben je altijd verzekerd van dezelfde kwaliteit en consistentie. Je hoeft niet afhankelijk te zijn van beschikbaarheid en kwaliteit van apparatuur die je huurt. Dat biedt mogelijkheden en geeft rust.

Flexibiliteit: Je bent altijd flexibel in het gebruik van de apparatuur en weet dat de apparatuur klaar staat voor gebruikt. Handig als je regelmatig zakelijke evenementen organiseert of als je op het laatste moment wijzigingen wilt aanbrengen in de planning.

Ondersteuning en garantie: Als je eenmaal in het bezit bent van audiovisuele apparatuur, heb je de mogelijkheid om technische ondersteuning te krijgen van het bedrijf dat de apparatuur heeft geleverd. Handig ter advies of als er zich problemen voordoen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkhedenWe vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kijken ernaar uit om voor ieder type bedrijfsevenement een samenstelling te maken en op locatie te installeren. Uiteraard voor de schappelijke prijs die je van ons gewend bent, en met de bijkomende voordelen dat je op de lange termijn zowel tijd als geld zult besparen.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Maak online een afspraak: schaapgeluid.nl/contact

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: