• Home
  • Particuliere evenementen

Particuliere evenementen

Particuliere evenementen, volledig audiovisueel ondersteund.Organiseer je binnenkort een feestje of bijzondere gelegenheid en kun je wel wat audiovisuele ondersteuning gebruiken? Heel goed, want met ons uitgebreide geluid-, beeld- en lichtapparatuur bieden we snel en gegarandeerd de juiste oplossing.

Niet is leuker dan met je familie, vrienden en bekenden een mooi moment te delen, dat op alle fronten goed tot zijn recht komt en daarmee een herinnering wordt die blijft. Met goede audiovisuele apparatuur kom je een heel eind, de rest is natuurlijk aan jullie zelf.

Het belang van professionele techniekJe herkent het vast en zeker. Het idee is goed, maar de muziek klinkt te schel en het geluid is niet goed verdeeld in de ruimte. De projectie van de presentatie had beter gekund en is te onduidelijk om goed te zien. De gelegenheid wordt niet vastgelegd, omdat de apparatuur ontbreekt en de overmatige tl-verlichting maakt de ruimte eerder ongemakkelijk dan sfeervol.

Scenario’s die vaker voorkomen dan nodig en dit kan natuurlijk ook anders. Het is zelfs zo dat je deze problemen gemakkelijk zelf kunt oplossen, zolang je met wat simpele tips en adviezen aan de slag gaat, en natuurlijk de juiste apparatuur huurt en installeert.

Persoonlijke aanpakVooral tijdens evenementen die je in huiselijke kring geeft, zijn je persoonlijke wensen een belangrijk onderdeel. Je wilt dat het een moment op het lijf geschreven staat en dat zowel de sfeer als de uitstraling goed tot zijn recht komen.

Juist deze persoonlijke benadering maakt particuliere aanvragen voor ons zo leuk. Ideeën lopen uiteen en situaties zijn vaak uniek. We denken daarom graag met je mee, maar bieden snel de oplossing waar je naar zoekt, zodat je alvast onbezorgd kunt gaan genieten van het moment dat je organiseert.

We bieden altijd de juiste oplossingKortom, organiseer je binnenkort een feestje of gelegenheid, zoek je naar kwalitatieve audiovisuele apparatuur voor een schappelijke prijs en iemand die van a tot z met je meedenkt? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en we bieden je snel de oplossing die je zoekt.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Volg ons op: LinkedIn en Facebook

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: