• Home
  • Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen, volledig audiovisueel ondersteund.Zakelijke evenementen verschillen op meerdere fronten van particuliere evenementen. Kijken we bijvoorbeeld naar bruiloften, jubilea en themafeesten, dan ligt de nadruk vooral op sfeer en beleving, terwijl bij zakelijke evenementen de focus vooral ligt op professionaliteit en efficiëntie.

Met onze jarenlange expertise in geluidstechniek, beeldtechniek, akoestiek en licht weten we als geen ander hoe belangrijk een goed georganiseerde audiovisuele aankleding en opname begeleiding is in het zakelijke segment. We maken het verschil tussen een regulier evenement en een moment dat de juiste indruk wekt en achterlaat.

Onze meerwaarde tijdens zakelijke evenementen.Bij het organiseren van bedrijfsevenementen werken we nauw samen met de opdrachtgever om het moment zo effectief en professioneel mogelijk te maken. Dit betekent dat we ons richten op optimale geluidskwaliteit, passende lichtsturing en begeleiding van de opname, die volledig in lijn is met de inhoud en doelstellingen.

Tevens houden we bij zakelijke evenementen in grote mate rekening met de kenmerken van de omgeving waarin het evenement plaatsvindt, zorgen we ervoor dat de audiovisuele aankleding aansluit bij de bedrijfsuitstraling en dat het geluid geen overlast veroorzaakt in de directe omgeving.

We geven je graag enkele voorbeelden van evenementen waarbij wijzelf en onze apparatuur buitengewoon goed tot zijn recht komen:

Conferenties: We zorgen ervoor dat sprekers en presentaties goed te volgen zijn door middel van onze hoogwaardige geluids- en projectieapparatuur. Zo wordt de boodschap op de best mogelijke manier overgebracht op het publiek.

Beurzen: We zorgen ervoor dat de producten en diensten van de exposanten op een zo aantrekkelijk mogelijke manier worden gepresenteerd. Door het gebruik van goed geluid en licht worden deze in de schijnwerpers gezet en wordt de aandacht van bezoekers getrokken.

Seminars: We zorgen ervoor zorgen dat de presentaties en lezingen goed te volgen zijn door middel van onze hoogwaardige geluids- en projectieapparatuur. Zo wordt de boodschap van de sprekers op de best mogelijke manier overgebracht.

Bedrijfsfeesten: We creëren de juiste sfeer en ambiance op bedrijfsfeesten door middel van professionele licht- en geluidsapparatuur. Zo wordt de feestelijke sfeer versterkt en de juiste totaalbeleving gecreëerd om het feest tot een succes te maken.

Productlanceringen: We zorgen voor professionele projectieapparatuur en geluidsapparatuur om een product op een aantrekkelijke manier te presenteren. Zo wordt het product op de best mogelijke manier gepresenteerd en wordt de aandacht van het publiek getrokken.

Trainingen: We zorgen ervoor dat sprekers goed verstaanbaar zijn en dat de presentaties duidelijk zichtbaar zijn door middel van onze hoogwaardige geluids- en projectieapparatuur. Zo zorgen we voor een ideale informatieoverdracht naar de bezoekers.

We bieden altijd de juiste oplossing.Kortom, ieder evenement is uniek en daarom bieden we onze expertise en persoonlijke begeleiding binnen elke fase van de samenwerking, om ervoor te zorgen dat elk zakelijk evenement, van welke orde dan ook een succes wordt en je zelf onderdeel kunt zijn van het evenement dat je organiseert.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via de onderstaande gegevens, dan bespreken we graag vrijblijvend je wensen en ideeën.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Volg ons op: LinkedIn en Facebook

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: