Contact

Op zoek naar het perfecte geluid of beeld?


Goed dat je er bent!Welkom bij Schaap Geluidstechniek in Rotterdam, dé expert op het gebied van geluidsinstallaties, beeldapparatuur, projectietechniek, onderhoudsdiensten, projectmanagement, evenementregistratie en verhuur van AV-techniek.

We helpen je graag bij het inrichten, installeren en vastleggen van een onvergetelijk moment, waarbij perfect geluid, beeld en licht een belangrijke rol speelt. Dit doen we via een samenwerking op maat en zorgen voor een soepel verloop van het evenement, zodat je onderdeel kunt zijn en zorgeloos kunt genieten van het moment dat je organiseert.

Heb je een andere vraag en weet je bijvoorbeeld niet zeker welke apparatuur het beste is voor jouw evenement? Wil je extra geluidstechniek of beeldapparatuur uit ons assortiment huren? Ben je op zoek naar een fijne samenwerking voor een scherpe prijs of heb je een algemene vraag? We zijn benieuwd en horen graag van je.

Advies staat bij ons met stip op één en met onze jarenlange ervaring als audiovisueel expert hebben we altijd een antwoord op jouw vraag. Stuur hieronder een aanvraag of neem direct contact met ons op, dan zorgen we dat het snel en compleet in orde komt!
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Neem contact met ons op:

Tel 010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: