Onderhoud uitvoeren op mijn bestaande apparatuur.

Kan jouw apparatuur een onderhoudsbeurt gebruiken?We helpen je graag met het onderhoud en reparatie van bestaande audiovisuele apparatuur, want vaak loont het om deze in goede staat terug te brengen en de reparatiekosten wegen over het algemeen niet op tegen de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Waarom kies je voor Schaap Geluidstechniek?Kostenbesparing: We begrijpen dat het budget belangrijk is. Daarom streven we naar kosteneffectieve oplossingen tijdens het repareren van geluidsapparatuur. We werken efficiënt en transparant, zodat je niet voor dure verrassingen komt te staan.

Garantie: Soms blijken reparaties toch niet mogelijk, ondanks onze inspanningen. In dat geval brengen we je enkel onze inventarisatiekosten in rekening. We willen alleen overgaan tot volledige betaling wanneer je daadwerkelijk volledig bent geholpen.

Ervaring: We hebben jarenlange ervaring in geluidstechniek. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze uitgebreide expertise en het vakmanschap dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd om jouw geluidsinstallatie in topconditie te brengen.

Betrouwbaarheid: Tijdens onze reparaties gebruiken we zo veel mogelijk originele onderdelen en indien nodig de best mogelijke alternatieven, zodat je verzekerd bent van een duurzame oplossing en de best mogelijke kwaliteit.

Snelle service voor een schappelijke prijs.Kortom, heb je apparatuur staan, vertoond deze kuren of storingen en weet je dat deze met een goede opknapbeurt weer helemaal klaar zal zijn voor gebruik? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en we bieden je graag de oplossing die je zoekt.

We horen graag van je! 👋

📞 Bel ons: 010 476 3132
📧 Stuur een e-mail: info@schaapgeluid.nl
🗓️ Maak online afspraak: schaapgeluid.nl/contact
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: