Audiovisuele aankleding van uitvaartkasteel

Audiovisuele ondersteuning tijdens uitvaartenIedere uitvaart is uniek, maar ze hebben allemaal één belangrijk kenmerk gemeen: het zijn momenten die we ons voor altijd zullen herinneren. Deze gebeurtenissen zijn zeer persoonlijk en de wensen van de familie, vrienden en de overledene zelf spelen een belangrijke rol. Hieraan dragen we graag ons steentje bij.

Een gedenkwaardige ervaringSamen zorgen we ervoor dat toespraken en presentaties optimaal tot hun recht komen. Onze audiovisuele apparatuur staat garant voor helder geluid en scherpe beeldkwaliteit, zodat de boodschap met respect en gevoel kan worden overgebracht.

Het uitvaartkasteel als voorbeeldIn nauwe samenspraak met de familie hebben we een doordacht plan ontwikkeld om het uitvaartkasteel te transformeren tot een gedenkwaardige plek. Hier konden talrijke bezoekers deelnemen aan een onvergetelijk moment, dankzij de ondersteuning van onze zorgvuldig geïmplementeerde audiovisuele voorzieningen, zowel binnen het pand als op het omliggende terrein.

Maken van een audiovisueel planSamen maken we een audiovisueel plan en zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Hiervoor geven we deskundig advies over de mogelijkheden en nemen de installatie en bediening van de apparatuur uit handen. Indien gewenst verzorgen we ook de registratie of streaming van de ceremonie, zodat de herinneringen voor altijd bewaard blijven.

Ontdek de mogelijkhedenNeem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe we kunnen bijdragen aan een respectvolle en gedenkwaardige uitvaart. Jouw vragen en ideeën zijn belangrijk voor ons, en nemen deze dan ook graag vrijblijvend met je door.

Contactgegevens:

📞 Bel ons: 010 476 3132
📧 Stuur een e-mail: info@schaapgeluid.nl
🗓️ Maak online een afspraak: schaapgeluid.nl/contact

We kijken ernaar uit om je verder te helpen en om samen een gedenkwaardige uitvaart te realiseren. Graag tot snel! 👋

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: