De metamorphose van een transportloods, voor de ondernemersdiner van Gemeente Rotterdam.We houden van een uitdaging en het is dan ook fijn als alle elementen in een en hetzelfde evenement samenkomen. Zo ook bij de ondernemersbijeenkomst, die in een transportloods in Schiedam werd georganiseerd door de Gemeente Rotterdam.

Wat je zou kunnen betitelen als een grote hal, leent zich over het algemeen niet direct voor ideale akoestische omstandigheden, en dat vergt een creatieve aanpak. Hiervoor kennen we de kneepjes van het vak en hebben we de materialen veelal in ons assortiment.

Door vooraf de ruimte in kaart te brengen en samen met de klant een plan te maken, kwamen we tot een passende akoestische oplossing en kwam het geluid deze avond goed tot zijn recht, wat recht deed aan de sprekers en presentaties.

Voor deze presentaties hebben we gekozen voor een groot scherm, dat we aan de voorzijde van de hal hebben geïnstalleerd. Goed zichtbaar voor alle bezoekers van het evenement en gekalibreerd voor de optimale weergave van zowel de kleuren als het presentatiemateriaal.

Over kleur gesproken.. met ons lichtplan is het gelukt om de hal toch intiem te laten aanvullen en wisten we de aandacht te leggen op waar de aandacht gewenst was.

Met dank aan de Gemeente Rotterdam en organisatiebureau Demi Sec voor de fijne samenwerking en de fijne beoordeling die we na afloop mochten ontvangen.

“De opdrachtgever en de bezoekers van ons evenement waren uiterst tevreden en zonder jullie zou het evenement niet zo goed gelukt zijn." "Top!"

Neem contact met ons op voor de mogelijkhedenHeb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, dan bespreken we graag vrijblijvend je wensen en ideeën.

We horen graag van je en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Maak online een afspraak: schaapgeluid.nl/contact

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: