Audiovisuele ondersteuning voor evangelisatieweek

Gemeenschapsgerichte evenementenElk evenement in de buurt kan bijzonder zijn en ze hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden waardevolle kansen om onze gemeenschap te versterken. Deze gebeurtenissen spelen een cruciale rol in het betrekken van mensen in de wijk en in dit geval het ondersteunen van ons evangeliserend werk door de Hervormde Kerk in Slikkerveer.

Een complete ervaringSamen werken we eraan om tijdens deze momenten de muziek, voordrachten en presentaties zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze audiovisuele apparatuur garandeert helder geluid en scherpe beeldkwaliteit, waardoor alles op dat gebied zo goed mogelijk kan worden voorgedragen en overgebracht.

De evangelisatieweek in SlikkerveerIn samenwerking met de gemeenschap hebben we een plan ontwikkeld om de kerk te transformeren tot een inspirerende ontmoetingsplaats. Hier konden kinderen uit de wijk actief met elkaar bezig zijn en daarbij het evangeliserend werk van de Kerk in optima forma worden uitgevoerd. Mede mogelijk gemaakt door onze audiovisuele voorzieningen.

Creëren van een audiovisueel planOm te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, maken we in eerste instantie een audiovisueel plan, waarbij we deskundig advies geven over de mogelijkheden en de installatie en bediening van de apparatuur vervolgens op ons nemen. We kunnen ook helpen bij het registreren en live streamen, zodat deze blijvend worden vastgelegd en mensen die niet aanwezig kunnen zijn ook deel uit kunnen maken van de gelegenheid.

Ontdek de mogelijkhedenAarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over hoe wij kunnen bijdragen aan het verrijken van gemeenschapsgerichte evenementen. Jouw ideeën en vragen zijn van groot belang voor ons, en bespreken deze graag vrijblijvend.

Contactgegevens:

📞 Bel ons: 010 476 3132
📧 Stuur een e-mail: info@schaapgeluid.nl
🗓️ Maak online een afspraak: schaapgeluid.nl/contact

We kijken ernaar uit om samen het evenement tot een succes te maken. Graag tot snel! 👋

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: