• Home
  • Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Audiovisuele apparatuur in topconditie.Naast het installeren van audiovisuele apparatuur helpen we je graag met onderhoud en reparaties. Het loont vaak om oudere apparatuur te laten repareren en de reparatiekosten wegen over het algemeen niet op tegen de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Maak je dus geen zorgen zodra deze het laat afweten, want met onze jarenlange ervaring staan we graag voor je klaar. Of het nu gaat om versterkers, mengpanelen, luidsprekers, spraak sets of andere geluidsapparatuur, we repareren ze vakkundig en efficiënt.

En het beste van alles? We komen graag naar je toe om de reparatie op locatie uit te voeren, zodat je weer snel aan de slag kunt. Geen gedoe, geen kostbare onderbrekingen. We zorgen ervoor dat we jouw apparatuur in optimale staat terugbrengen.

Waarom kies je voor Schaap Geluidstechniek?Kostenbesparende reparaties: We begrijpen dat het budget belangrijk is. Daarom streven we altijd naar kosteneffectieve oplossingen bij het repareren van geluidsapparatuur. We werken efficiënt en transparant, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Geen kosten als het niet lukt: Soms blijken reparaties toch niet mogelijk, ondanks onze inspanningen. In dat geval brengen we je geen kosten in rekening. We geloven in eerlijkheid en willen alleen overgaan tot betaling wanneer je daadwerkelijk bent geholpen.

Jarenlange ervaring: We hebben jarenlange ervaring in geluidstechniek. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op onze uitgebreide expertise en het vakmanschap dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd om jouw geluidsinstallatie in topconditie te brengen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Tijdens onze reparaties gebruiken we zo veel mogelijk originele onderdelen en indien nodig de best mogelijke alternatieven, zodat je verzekerd bent van een duurzame oplossing en de best mogelijke kwaliteit.

Altijd voor een schappelijke prijs.Zoals je van ons gewend bent voeren we de reparaties en het onderhoud uit voor een schappelijke prijs en zorgen we ervoor dat je flinke kosten zult besparen ten opzichte van de aanschaf van nieuwe apparatuur. En zoals je weet. Mocht het ons niet lukken om de apparatuur te repareren, dan brengen we je geen kosten in rekening.

Neem vandaag contact op!Kortom, heb je apparatuur staan, vertoond deze kuren of storingen en weet je dat deze met een goede opknapbeurt weer helemaal klaar zal zijn voor gebruik? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens en we bieden je graag de oplossing die je zoekt.

Dankjewel alvast en tot snel! 👋

Geef ons een belletje: 010 476 3132
Stuur even een mailtje: info@schaapgeluid.nl
Volg ons op: LinkedIn en Facebook

Heb je een vraag? Stel hem hieronder! 😊
* = Verplicht veld

Vragen? Advies nodig?

Jan de Vries

010 - 476 31 32
info@schaapgeluid.nl

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: