Beeldapparatuur huren

Beeldapparatuur voor het juiste momentOrganiseer je binnenkort een evenement en zoek je naar de juiste apparatuur om deze beeldtechnisch te ondersteunen? Dat horen we graag en ons uitgebreide assortiment aan beeld en projectiemateriaal staat klaar om dit alles tot een succes te maken.

Maar dat is niet alles, we stemmen ons aanbod zo goed mogelijk af op jouw wensen, installeren de apparatuur voor je op locatie, maken deze klaar voor eigen gebruik en als je het fijn vindt staan we ook graag bij tijdens de uitvoering, zodat je met een gerust hart onderdeel kunt zijn van het evenement dat je organiseert.

De hoge kwaliteit van onze apparatuurOnze beeldapparatuur voldoet aan moderne normen en eisen, zodat je verzekerd bent van perfecte kwaliteit en de best mogelijke beeldopnames. We dubbelchecken en optimaliseren voortdurend ons materieel en voorzien deze indien nodig van nieuwe technieken, zodat we je kunnen garanderen van de beste service en kwaliteit die we te bieden hebben.

Het assortiment en de toepassingenOns assortiment aan beeldapparatuur bestaat uit onder andere beeldschermen, opname apparatuur, beamers en techniek voor live-streams en biedt voor elk type evenement de juiste mogelijkheden. Denk hierbij aan bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, horecagelegenheden, schoolfeestjes, kerkdiensten, uitvaarten of bijvoorbeeld beeld gerelateerde techniek voor voorstellingen, feesten en partijen.

PresentatiesBreng je jouw presentatie of video graag over aan het grote publiek? Dan zijn onze presentatiesets uitermate geschikt. Ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. We leveren deze sets met bijpassende speakers en het is mogelijk om zowel laptops, tablets, telefoons als andere mediaspelers aan te sluiten.

ProjectiesVoor de projectie van beeldpresentaties bieden we meerdere mogelijkheden en kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor opzichtprojectie of doorzichtprojectie zodat er voor ieder scenario en voor iedere gelegenheid een passende presentatie mogelijk is. We verzorgen niet alleen de projectie zelf, maar ook het camerawerk, registratie en (video)verbindingen.

Live-streamsPresenteert je het evenement ook graag aan de mensen die er niet bij kunnen zijn? Dan biedt een livestream de oplossing! Zo ondersteunen we bijvoorbeeld presentaties en diensten van gebedshuizen met video streaming. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die passen bij jouw situatie.

Huren voor een schappelijke prijsVan losse beeldapparatuur tot volledige beeld installaties, dat wat je het beste kunt gebruiken staat voor je klaar. Laat ons weten wat je zoekt, dan helpen we je een goede samenstelling te maken, verzorgen we vervolgens de levering voor je op locatie, installeren we de apparatuur netjes voor gebruik en verzorgen we indien gewenst de registratie, en dat alles voor een gegarandeerd schappelijke prijs!

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: