Lichtapparatuur huren

Ondersteunend licht dat past bij de gelegenheidIedere gelegenheid is uniek en het licht dat je hierbij aanbrengt is van grote invloed op de beleving. Een spotlight op de juiste plek en sfeervolle lichtaccenten door de zaal, met onze ondersteunende lichtvoorzieningen geef je het evenement net dat beetje extra.

Je kunt bij ons terecht voor voor alle soorten sfeer- en effectverlichting passend bij elke gelegenheid en we adviseren je graag over de mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken, want met de juiste idee├źn komt het totaalplaatje tot leven.

Kwaliteitsapparatuur dat werktOnze lichtapparatuur voldoet aan moderne normen en eisen, zodat je verzekerd bent van perfecte kwaliteit en de best mogelijke belichting. We dubbelchecken en optimaliseren voortdurend ons materieel en voorzien deze indien nodig van nieuwe technieken, zodat we je kunnen garanderen van de beste service en kwaliteit die we te bieden hebben.

Het assortiment en de toepassingenOns assortiment aan lichtapparatuur bestaat uit onder andere armaturen, dimmers, spotlights en movingheads en biedt voor elk type evenement de juiste mogelijkheden. Denk hierbij aan bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, horecagelegenheden, schoolfeestjes, kerkdiensten, uitvaarten of bijvoorbeeld verlichting voor voorstellingen, feesten en partijen.

Huren voor een schappelijke prijsVan losse lichtapparatuur tot volledige lichtinstallaties, dat wat je het beste kunt gebruiken staat voor je klaar. Laat ons weten wat je zoekt, dan helpen we je een goede samenstelling te maken, verzorgen we vervolgens de levering voor je op locatie, installeren we de apparatuur netjes voor gebruik en verzorgen we indien gewenst de registratie, en dat alles voor een gegarandeerd schappelijke prijs!
Filter op categorie:

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: