• Home
  • Verhuur assortiment

Verhuur assortiment

Huren op ieder geschikt momentJe organiseert binnenkort een evenement en het is bijna zover. Je hebt er zin in, maar je moet nog veel regelen en er ontbreekt nog iets belangrijks. Je weet dat het al geregeld had kunnen zijn, maar het is er simpelweg nog niet van gekomen..

Geen probleem! We hebben wat je zoekt en weten wat ons te doen staat. Ons uitgebreide assortiment aan audiovisuele apparatuur staat garant voor dé oplossing, middels de verhuur van zowel losse items als ook voor de verhuur van totale audiovisuele installaties.

Kwaliteitsapparatuur dat werktOnze audio apparatuur voldoet aan moderne normen en eisen, zodat je verzekerd bent van perfecte kwaliteit en de best mogelijke audiovisuele ervaring. We dubbelchecken en optimaliseren voortdurend ons materieel en voorzien deze indien nodig van nieuwe technieken, zodat we je kunnen garanderen van de beste service en kwaliteit die we te bieden hebben.

Het assortiment en de toepassingenOns assortiment aan geluidsapparatuur bestaat uit onder andere microfoons, spraak-sets, luidsprekers, opname apparatuur, mengpanelen en versterkers en biedt voor elk type evenement de juiste mogelijkheden. Denk hierbij aan bijeenkomsten, congressen, vergaderingen, horecagelegenheden, schoolfeestjes, kerkdiensten, uitvaarten of bijvoorbeeld audio gerelateerde techniek voor voorstellingen, feesten en partijen.

Huren voor een schappelijke prijsVan losse apparatuur tot volledige audiovisuele installaties, dat wat je het beste kunt gebruiken staat voor je klaar. Laat ons weten wat je zoekt, dan helpen we je een goede samenstelling te maken, verzorgen we vervolgens de levering voor je op locatie, installeren we de apparatuur netjes voor gebruik en verzorgen we indien gewenst de registratie, en dat alles voor een gegarandeerd schappelijke prijs!

Schaap Geluidstechniek

Schaap Geluidstechniek, Barendrecht/Rotterdam.
Voor verhuur, verkoop, installatie en onderhoud van geluid- en video en licht apparatuur.

Vragen?

Zeemanstraat 29
2991 XR Barendrecht
Zuid-Holland Nederland
BTW: NL001280042B94

Geef een belletje:
010 - 476 31 32

Stuur een mailtje:
info@schaapgeluid.nl

Volg ons op social media: